Вие сте тук

MOTO KUSTOMS

Добре дошли при MOTO KUSTOMS!

От откриването през 2012 г. не е имало гараж като MotoKustoms. Всеки проект е творческо съчетание между ретро техники и модерна прецизност, от голямата картина до най-малките детайли. MotoKustoms могат да направят всичко - възстановяване на стари мотоциклети, ръчно изработени реплики, използвайки оригинални техники и части и изграждане на нови и модерни мотоциклети. Мотоциклети задвижвани от всякакъв тип двигатели: оригинални ретро двигатели, на които сме върнали отново живот; съвременни двигатeли, на които сме пипнали и най-малките детайли или най-ефективните електрически мотори. Всеки проект е създаден с прецизност и индивидуалност, използвайки страстта като инструмент. Нещо, което всеки горд собственик на нашите мотоциклети може да потвърди.

УСЛУГИ

Индивидуален мото дизайн в различни стилове и изпълнението му, а също така и индивидуален вело дизайн и неговото изпълнение.

КОНТАКТ

Телефон: +359 988 982 115
Имейл: mail@moto-kustoms.bg
Също така можете да използвате нашия формуляр за контакт и да ни изпратите съобщение - при първа възможност ще ви отговорим.

Очакваме ви!